'Ik ben in deze maanden meer opgeschoten dan de 3 jaar ervoor.'

Dat mailde Alette de Roos mij. Wil jij ook met een sprong vooruit? Wees welkom bij het Your Creative Success Team 2021. (Want de 2020 editie van Your Creative Success is vol én vol aan de gang.) Zet jezelf op de wachtlijst:

  • Eén keer per jaar start het Your Creative Success traject onder leiding van creatives' mentor Sabine Wisman.
  • In 6 maanden samen sneller groeien en successen boeken. Dát is een puike start van het jaar maken.
  • Krijg naast inzicht ook meer zelfvertrouwen en lef om jouw ideale creatieve bestaan in 2020 (uit te) bouwen, zodat je er nog meer plezier aan beleeft.
  • Je gesteund en extra gemotiveerd voelen door het contact met creatieve ondernemers en dito freelancers met wie je veel gemeen hebt.
  • In 5 fasen ga jij in 2020 groots groeien. Jouw puike projecten voltooien. Dat prachtboek of die expositie verwezenlijken. Dat nieuwe vakgebied betreden. Die groei met je onderneming realiseren. Je eigen productlijn of eigen workshop/cursus lanceren. Wat het ook is...je hoeft het dit keer niet allemaal in je up uit te vogelen.

"Alles stroomt! Wat ben ik blij met de groep, de groep coaching calls, Sabine en hoe iedereen met elkaar meeleeft. Enorm inspirerend. Ik heb een helder plan, een goede focus en meer zelfvertrouwen."

Wietske Westra

Krijg antwoord op je vragen…

Waar wil ik me in 2020 écht mee bezig houden?
Hoe minimaliseer ik twijfel en durf ik te kiezen? 

Waar heb ik een schop(je) onder de kont nodig?
Waar vind ik mensen die snappen waar ik tegenaan loop? (Hier!)

Is het tijd om meer zichtbaar te worden? (Bingo!)
Hoe krijg ik meer lef en zelfvertrouwen?

Hoe doen we dat? Met deze Creative Success mix:

Vijf fases voor overzicht en structuur

Voor elke fase staat een module klaar in de online school van The Creatives Club. Te volgen waar jij maar wil (thuis of onderweg) en speciaal ontwikkeld om jou inzicht en zelfvertrouwen te geven zodat jij alle Creative Success kunt behalen waar je naar verlangt. We gaan eerst je droom super helder krijgen en je denken zo masseren dat je gaat dóen.

Fase 1 | Zie het
Fase 2 | Plan het
Fase 3 | Begin het
Fase 4 | Zet het door

Fase 5 | Voltooi het

BONUS ❶  Module 'Je mentale make-over'
BONUS ❷  Sabine's nummer 1 zelf coaching tool (nooit meer iets anders nodig)

Elke fase kent zo zijn uitdagingen. Daarom horen er vragen en opdrachten bij die jou verder brengen naar focus en succes. Handig! En alles op één plek in een aantrekkelijk werkboek waar je alles in schrijft.

Krachtige groupcalls voor meer helderheid en inzicht

Elke veertien dagen is er een live online gesprek met Sabine en je Your Creative Success teamgenoten. Niet alleen om je te helpen bij het voltooien van elke fase. Ook om je te helpen bij uitdagingen, kansen en keuzes rondom je creatieve projecten of onderneming. We delen tijdens het gesprek kennis, ervaringen, meningen en ideeën. De blik van mentor Sabine en de anderen helpt. Zelf zit je er namelijk middenin maar de andere leden hebben meer afstand en overzicht.

Voor de eerste bijeenkomst ontvang je een 6 maanden planner inclusief handige voorbereidingsvragen die jouw deelname aan een groupcall keer op keer optimaliseren.

Online clubhuis voor support en feedback

Tussen de groupcalls is er contact met de andere Creative Success teamgenoten en Sabine. Als je wil dagelijks. Wil je verder ingaan op iets wat er tijdens de groupcall ter sprake kwam? Heb je een vraag naar aanleiding van een module? Wil je een aha-moment delen? This is the place. Je maakt deel uit van een team waarin iedereen ups en downs heeft, slimmer wordt, stappen blijft zetten en groeit. 

Check-ins voor op koers blijven

Naast het online clubhuis is aan het eind van elke maand een check-in per email met Sabine. Ben je nog lekker op dreef? Wat zijn je successen en uitdagingen? Waar kan je een schop onder de kont (of steuntje in de rug) gebruiken? Hulp is hier.

✔︎  Post: de Your Creative Success box vol werkboeken en goodies op je eigen deurmat. 

✔︎  Gratis online cursus 'Grow Your Creative Biz' (zelfstudie) ter waarde van 297 euro.

✔︎ 'Jouw 2020 plan' workshop exclusief voor het Your Creative Success Team.
(Maandag 13 januari van 13:00 tot 16:00 uur).

✔︎ Feestelijke afsluiting. Hoera! Zes maanden samen knappe stappen gezet.
(Donderdag 25 juni van 13:00 tot 16:00 uur).

Schiet op. Want je toekomst wacht op je.

Er is voldoende aandacht voor jou.

Er is een zeer beperkt aantal plekken (10 om precies te zijn) voor Your Creative Succes Team 2020 en vol is echt vol. Dit is omdat ik bij iedereen graag maximaal resultaat zie in 2020. En dat lukt nou eenmaal minder goed als je vanwege een te grote groep om aandacht moet strijden. Kom. Er wacht een groep inspirerende creatievelingen op je. 

"De eerste vier weken waren al een ommezwaai. Weg zwart gat. Ik las dat positieve hier steeds in reviews van cursisten en ik dacht altijd: dat klinkt te mooi om waar te zijn. Maar het gebeurde bij mij ook. Alles viel op zijn plek. Ik was ontroerd en dankbaar. En na een half jaar kan ik zeggen dat het de beste investering ooit was."

Margré Mijer

Veelgestelde vragen...

 

Zeg, welke periode is Your Creative Success?
De 6 maanden focus en succes boost vindt één keer per jaar plaats. In 2020 van maandag 6 januari tot vrijdag 26 juni. De live 'Jouw 2020 plan' workshop is op maandag 13 januari van 13:00 tot 16:00 uur in Haarlem. Het live slot-viering is op vrijdag 25 juni van 13:00 tot 16:00 uur.

Wat denk je? Is Your Creative Success wat voor mij?
Als je een creatieve solo-onderneming of dito baan hebt.
Je open en eerlijk durft te zijn naar jezelf en anderen.
Je kunt nemen én geven tijdens de groupcalls.
Je zin hebt om excuses gedag te zeggen. (Hallo wereld! Hier ben ik!)
Je er helemaal voor gaat in 2020.
Je het misschien best eng vindt om keuzes te maken en het toch doet.
Je niet bang bent om doelen te stellen en je eraan te houden omwille van de groei en bloei.
Dan: JA!

Voor wie is Your Creative Success niet ?
Voor mensen zonder creatieve solo-onderneming of dito baan.
Voor creatievelingen die alleen willen nemen tijdens een groupcall en niet willen geven.
Die eigenlijk op zoek naar een klets-kwebbel-keuvelgroepje.
Die het best eng vinden om keuzes te maken en het om die reden niet doen.
Die de rillingen krijgen van doelen stellen en stiekem wel weten dat ze meer overzicht (een plan de campagne dus) moeten hebben, maar er van ze lang zal ze leven niet aan willen.

Allemaal leuk en aardig, maar wie is Sabine Wisman?

“Hallo daar! Ik ben Sabine. Naast zelf maken (begonnen als schrijver en daarna illustrator) geef ik sinds 2004 creatieve cursussen. Eerst op (kunst)opleidingen en vanaf 2009 onder mijn eigen vlag met zelf ontwikkelde cursussen en programma’s die ik geef in binnen- en buitenland. De laatste jaren begeleid ik veel creatieven met groei, helderheid en focus. Met doen, lef en regelmatig stil staan bij waar ik naartoe wil, kwam ik tot een o zo fijn creatief bestaan (en bedrijf). En dat gun en leer ik iedereen. Want wat is het leuk en bevredigend! Heb jij wat lef? Ik heb de uitgekiende methode om je van A naar B te brengen) en help je ook dat lef te laten groeien.”

Wat is Sabine’s rol
 tijdens de groupcalls?
Ze reageert tijdens de groupcalls op jouw problemen, uitdagingen en andere kwesties die je als creatieveling (en  creatieve ondernemer) tegen komt. Zet daarvoor haar vijftien jaar ervaring als creative solo-ondernemer in. Soms moet ze tijdens een groupcall streng zijn, daar ontkom je als gesprekleider van een groep enthousiaste creatievelingen niet aan. Geeft niks. Die strenge stem en blik (zie foto) is voor het goede doel: om te waarborgen dat iedereen aan het woord en bod komt binnen de gestelde tijd van de groupcall.

Ik wil niet nog een boek of cursus over productiviteit of creativiteit, maar persoonlijke begeleiding. Krijg ik dat?
Gelijk heb je! En ja, dat krijg je. Het is een bewezen effectief groepstraject (geen 1 op 1 traject) en vol contactmomenten met creatives' mentor Sabine en de andere deelnemers. Via de group calls, de online community en de email check-ins van Sabine. Your Creative Success Team 2020 wordt wat de coaching calls betreft verdeeld in twee groepen zodat er tijdens die calls voldoende aandacht is voor iedere deelnemer.

Dus Bien, jij bent een geslaagd exemplaar wat creativiteit en creatief ondernemerschap betreft?
Een creatief bestaan en bedrijf hebben vind ik een geweldige en bevredigende ervaring, zeker als het op alle vlakken bij je past. En vanaf het moment dat ik besefte dat ik naast creatief bezig zijn wat meer focus moest hebben en planmatig bezig moest zijn om het tot een succes te maken, groeide ik (en mijn onderneming). Dat houd je nou eenmaal niet tegen. Dus: ja!

Dit ik precies wat ik zoek: sparren, hulp krijgen, steun en meer focus. Ik wil meedoen.
Nou, hop. Een vrijblijvend gesprek boeken dan. Ik kijk ernaar uit je te spreken.

Een greep uit reacties van deelnemers:

 

'Ik heb meer richting, vertrouwen en ook meer durf. Dat zorgt voor een goede basis waar ik steeds op terug val.'
Sanne van der Bruggen

'Ik kreeg een nieuw idee voor mijn bedrijf en nu, drie maanden later, heb ik dat voor een deel al gerealiseerd. Sabine hielp me om duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat stap voor stap voor elkaar krijg. Ik ben superblij met de resultaten.'
Marloes Reijenga

'Sabine denkt heel positief en ziet mogelijkheden. Ook heeft ze een heerlijke no nonsense mentaliteit. Ik ging ervoor. Zaken werden concreter. Ik weet nu veel beter wat ik wel en niet wil. Heel fijn! Wat ook helpt, is de bewustwording dat het veelal om lef gaat. Er is dus ook wat verandert aan mijn mindset. Ik kan het gewoon!'
Gitta de Zwart 

'Het was inspirerend! Heb nu veel meer structuur en ben met mijn bedrijf volledig uit de kinderschoenen. Opdrachten komen binnen. Dolblij met alles.' 
Julie Beerepoot 

'Het heeft me superveel energie en kracht gegeven om te gaan staan voor waar ik in geloof. Ik durf te focussen en dat zorgt er nu voor dat ik supertrots ben op mijn eigen bedrijf!'
Inez de Zwart

‘Wat was het een boost! Ik heb meer lef, doe meer, plan beter en zette meteen succesvolle stappen.'
Marjolein Perin

'Ik heb nu overzicht en de moed om door te gaan. Mijn omzet steeg en ik heb vertrouwen in de toekomst.'
Neeltje van der Wouden

'Ik denken is anders. Ik denk groter en durf veel meer.'
Josien Brands
 

‘Er kwam meer ruimte voor wat ik echt wil doen en maken. Het gaf me rust.
Carmen Nutbey 

'Sabine is een top mens. Altijd daar. Niet bang om haar openheid en kwetsbaarheid te tonen. Dat maakt haar zo toegankelijk.'
Mariette Haarlem

‘Ik wilde mijn eigen cursus ontwikkelen en op de markt brengen, zo kwam ik bij Sabine terecht. Ontettend fijn dat ik niet alles alleen uit hoefde te vogelen. Ook fijn waren de groep gesprekken op mijn hoog- en ook dieptepunten. De steun, aanmoediging en nieuwe inzichten hielpen me enorm. Mijn eerste cursus is inmiddels gegeven en een nieuwe komt eraan.'
Aafke Frederik

‘Ik heb zoveel meer durf mezelf te laten zien. Meer zelfvertrouwen. Alleen dat al.'
Irma van Osch

'Een van de vele inzichten die ik opdeed was dat ik gelijkgestemden nodig heb om te sparren. De gesprekken waren zo inspirerend en gaven me telkens moed om verder te gaan.'
Martine Vanremoortele

Doe jezelf een plezier. Zet je vrijblijvend op de wachtlijst...

Wees welkom bij het Your Creative Success Team 2021. (Want de 2020 editie van Your Creative Success is vol én vol aan de gang.) Zet jezelf op de wachtlijst:

"Ik ben deze maanden meer opgeschoten dan in de drie jaar ervoor."

Alette de Roos

© The Creatives Club® | Sabine Wisman

Close

50% Complete

Kom op de wachtlijst

Dan mis je niks. Want we trekken je vrijblijvend (en als eerste) aan je jasje als Your Creative Success weer begint.