The Creatives Club® is opgericht door creatives' mentor, illustrator en schrijver Sabine Wisman

Hoe ik begon

Mijn hele leven maak ik al en hunker naar creativiteit en ontdekken. Ik verliet de kunstacademie vroegtijdig om te werken op een reclamebureau. Later volgde ik een schrijfopleiding (waar ik na afronding gevraagd werd les te geven...en ik zei ja) en begon voor mezelf. In de jaren die volgden verschenen er meer dan tweehonderd artikelen, columns en illustraties van mijn hand in magazines. Ruim twintig boeken kwamen uit in binnen- en buitenland. Ik vloog! Zat royaal in het werk voor onder andere:

Hoe The Creatives Club® begon

Naast volop schrijven en illustreren, ontwikkelde ik eigen creatieve workshops en werd als docent ingehuurd door creatieve opleidingen in binnen- en buitenland. Steeds meer collega creatieven vroegen me naast mijn werk om advies. Ik zag dat er grote behoefte was aan support, motivatie, overzicht, meer durven, dingen helder krijgen. Dat was - en is - enorm bevredigend en dus richtte ik The Creatives Club® op.

Mijn lievelingskudde (die van de creatieve mensch) helpen én zelf maken...wat een bofkont ben ik.

Hoe de Club groeit

The Creatives Club® is een plek voor mensen met een creatief bestaan of beroep die hun creativiteit verder willen ontwikkelen, meer in de flow willen komen, richting zoeken of hulp willen bij het maken van keuzes over hun creatieve carrière of onderneming. Een plek voor jou dus.
Waar je nu ook staat.
Waar je ook heen wil.

Hoe ik de dingen zie

Ik geloof dat iedereen van nature creatief is en in staat is om een bevredigend en succesvol creatief bestaan te hebben, inclusief baan of eigen onderneming. Jij dus ook. Ja, er staan regelmatig uitdagingen op de loer (het is niet anders). Met de juiste inzichten, ideeën en aanmoediging kan jij die aan. Ik daag je uit om in actie te komen en stappen te zetten. Dat je gaat doen of maken wat alleen jij kunt. Gaat geven wat jij te geven hebt. Ik zou háást zeggen: dat ben je jezelf schuldig.
Oh, kijk...gezegd.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.