The Creatives Club is opgericht door creativiteitscoach/trainer, illustrator en schrijver Sabine Wisman

Hoe ik begon

Mijn hele leven maak ik al en hunker naar creativiteit, ontdekken en ondernemen. Ik verliet de academie vroegtijdig om te werken op een reclamebureau. Later volgde ik een schrijfopleiding. Honderden artikelen, columns en illustraties van mijn hand verschenen er in magazines. Plus meer dan twintig boeken. Ik vloog! Zat ruim in het werk voor o.a.:

Hoe The Creatives Club begon

Naast volop schrijven en illustreren ontwikkelde ik creatieve workshops en hielp steeds meer collega creatieven. Dat les geven en motiveren was nogal een succes. Na een paar jaar had ik de keuze tussen gek worden (zóveel ballen hoog te houden) of geen schrijf- en illustreeropdrachten meer aannemen en The Creatives Club oprichten.

Je snapt wat ik koos. In combinatie met blijven tekenen en schrijven maar nu puur voor mezelf en mijn plezier. (En oké, als de opdracht onweerstaanbaar leuk is nog heel, heel af en toe voor plezier én poen.)

Hoe de Club groeide

The Creatives Club werd een plek voor makers die hun creativiteit verder willen ontwikkelen, weer in de flow willen komen, coaching zoeken, willen groeien als creatieveling of hulp willen bij het maken van keuzes over hun eventuele creatieve carrière of bedrijf.
Waar ze nu ook staan.
Waar ze ook heen willen.

Hoe ik de dingen zie

Ik geloof dat iedereen van nature creatief is en in staat is om een bevredigend en succesvol creatief bestaan te hebben. Jij dus ook. Ja, er staan regelmatig uitdagingen op de loer (het is niet anders). Met de juiste inzichten, ideeën en aanmoediging kan jij die aan. Ik daag je uit om in actie te komen en stappen te zetten. Dat je gaat doen of maken wat alleen jij met jouw prachtbrein en tien vingers kunt. 
Gaat geven wat jij te geven hebt.
Ik zou háást zeggen: dat ben je jezelf schuldig.
Oh, kijk...gezegd.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.