Laatste kwartaal 2019. Out with a BANG!

"Een dag lang focussen en een plan maken inclusief doel en actiepunten. Nuttig! Binnen een paar dagen na de Masterclass realiseerde ik al mijn eerste extra omzet."

Thea Schukken

 

Masterclass voor creatieve solo-ondernemers:

Knal Kwartaal 

 

Met een klapper 2019 uit gaan. Het kan. En of! Vorig jaar haalde ik 40% van mijn omzet in het laatste kwartaal (waarvan ik ook nog eens een periode in het buitenland vakantie vierde). Out with a BANG! Ook op andere gebieden van je bedrijf trouwens. Hoe doe je dat? Dat doe je door super scherp te hebben waar je kansen en uitdagingen liggen.

 

Weg met het onoverzichtelijke 'alles-is-belangrijk-maar-waar-begin-ik'. Weg met vaagheden. Weg met misschien of 'eigenlijk-zou-ik'. Hallo helderheid en concreet plan.

 

We gaan áán je bedrijf werken in plaats van alleen ín je bedrijf. In de Masterclass Knal Kwartaal neem ik (Sabine Wisman) je stap voor stap naar helderheid en een concreet plan. Naast omzet focus jij je die dag op nog twee gebieden in je bedrijf. Zaken worden duidelijk en jij weet aan het eind van de masterclass precies wat je op die drie gebieden te doen staat om 2019 in meerdere opzichten met een klapperrrr uit te gaan.

Je verlaat het pand met een 'Ik ga ervoor!' mindset. Dat geeft focus en vertrouwen. Je leert:
- hoe je de juiste focus vindt
- hoe je de doelen stelt 
- hoe je jezelf eraan houdt.

 

● Voor wie-o-wie?

Solo-ondernemers met een creatief beroep die 30 september hard willen werken (+ plezier willen hebben) en bereid zijn daarna door te pakken. 

● Praktische info

Datum - 30 september 2019
Tijd - 09:45 inloop, start 10:00 tot 16:00 uur
Locatie - Hof 20 (Begijnhof 20 in Haarlem) 
Aantal deelnemers - kleine groep van 10 maximaal  
Investering - 199 euro excl. btw (240  incl.)
Inclusief - Werkboek, plannenwaaier, commitment-cadeautje, lunch en fijn gezelschap (mede ondernemers met wie je vast veel gemeen hebt).

We gaan er die dag voor zorgen dat je productiviteit en succes de komende drie maanden een flinke piek gaan hebben.

 

Ben jij toe aan een knallend laatste kwartaal? 

Wat dacht je! Ik doe mee.

"Wat is masterclass leerzaam! Ik heb nu helderheid en focus."

Marenthe Otten

"Ik zocht al een tijdje de juiste focus en vond die. Super concreet en gemotiveerd ging ik de deur uit. En…de dag erna verdubbelde ik eindelijk mijn tarieven. Dat ook.""

Femke van der Zee

"Ik wilde mijn onderneming een boost geven en heb nu eindelijk een concreet actieplan om meer omzet te halen."

Jikke Kuiper
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.