Let niet op de rommel. Deze nieuwe website is momenteel onder constructie. Klik hier om naar de huidige website te gaan.

Zo groei je als ondernemer met een creatief beroep.

Vooruit willen we. Nieuwe producten, diensten, maaksels en projecten. Nieuwe klanten, waarom niet? Groei is lekker. En je doet het o.a. zo:

Want we zijn vaak zo druk, nietwaar? Maar met wát allemaal? Door te evalueren hoe afgelopen kwartaal, half jaar of jaar ging en te weten waar je naartoe wil de komende periode, heb je een voorsprong. 

Groeien met je bedrijf gaat vol kracht met het programma dat ik speciaal voor creatieve ondernemers maakte en er al velen mee hielp om groter te denken en ze te verzekeren dat zulks in grote of kleine stappen mag.

Leuk dat je hier weer even was. Deel deze blogpost (vind ik geweldig) met een creatieve vriend of vriendin die je ook groei  gunt. Dank! 

Liefs en tot rap, 

Laten we elkaar niet uit het oog verliezen, creative creature.

Kom ook op onze ere lijst en ontvang inspirerende mails over creativiteit en het hebben van een creatief beroep of bedrijf.

Close

50% Afgerond

Mis onze Friday Fun niet

Sluit je aan op onze erelijst van creatievelingen die elke veertien dagen onze inspirerende en motiverende Friday Fun krijgen. Eindelijk iets leuks in je mailbox.