Verlang jij ernaar je creativiteit voor eens en altijd verder aan te boren? 

Heb je het gevoel wat vast te zitten en ben je toe aan een frisse wind door het makende bestaan? Wil je je creativiteit verder ontwikkelen en meer richting?

Met de juiste inzichten, steun en stappen kom je daar. Bij die flow en dat maakplezier. Bij dat welkome beetje meer lef en zelfvertrouwen als maker.

En tot slot - en wellicht wel het meest belangrijke van allemaal - tot keuzes durven maken. Zodat jij gaat doen waar je voor gemaakt bent.

Zoveel mensen gingen jou al voor in het 7 stappen Artist Wake Up Call programma. Het is een een prettig intensief en voor Nederland uniek  programma waarin je jouw creatieve pad beter leert begrijpen en uitstippelt. 

Ben jij klaar om jouw verlangen naar een nog creatiever bestaan waar te maken? Klaar om keuzes te maken en daardoor te groeien? Met andere woorden...

...ben jij klaar voor verandering? Let’s go!

 

Acht weken om flink wakker te worden...en te blijven.

JIJ KUNT OOK EEN BLIJE CREATIVE ZIJN, MOOIE DINGEN MAKEN EN EEN FIJN CREATIEF LEVEN LEIDEN

Ben jij er klaar voor om...

Te ontdekken wat je het allerliefst doet?

Je verlangt naar meer creativiteit, meer maken. De keuze is ruim.
Maar wat wil je nou echt maken?

Je excuses vaarwel te zeggen?

We masseren de ‘ja-maar’ gedachten en weerstand weg tijdens deze weken. Zachtjes. En heel af en toe met wat meer kracht. Hierdoor ga je doen. En weer. En nog eens.

Je gesteund te voelen?

Je bent zo niet alleen in je proces. In waar je naar verlangt, wat je tegen houdt en wat je nodig hebt om vooruit te komen. Dat merk je meteen in het (online) Artist Wake Up Call clubhuis waar je voorgoed toegang tot hebt.

Van maken een gewoonte te maken?

Laat de wereld zien wat alleen jouw brein en jouw tien vingers voor moois kunnen maken.

Vrienden te worden met je interne criticus?

Je weet wel, die stem die zegt dat wat je maakt niet goed genoeg is. Daar weten we wel raad mee. Leer je interne critici (Pleaser, Perfectionist, Procrastinator en Pusher) kennen en heropvoeden als dat nodig is.

Jaren van 'aanmodderen' te besparen?

Het programma neemt je stap voor stap mee. Lekker concreet. Als je ooit droomde van een bevredigender creatief bestaan, zowel zakelijk als privé, dan is dit het moment dat mogelijk te maken.

"Ik roep het gewoon nog een keer. Wat ben ik blij dat ik de Artist Wake Up Call volg! Voor mij is het een grote ommekeer."

Cynthia Wassink
art director / kunstenaar

"Aandacht voor mezelf en mijn creativiteit. Dat zocht ik. Ik vond het vooraf best spannend. De acht weken waren heel inspirerend en vooral stimulerend. Wat waren er veel inzichten! Live changing voor mij."

Marieke Wagener
creatief ondernemer

"Het niet weten welke kant ik op moest…ik had er steeds meer last van. Was echt op zoek naar een kick in the butt. Door de Artist Wake Up Call vond ik weer plezier in het maken en ik ben ontzettend blij dat ik mijn creatieve onderneming eindelijk een andere richting op bracht."

Pascalle Guillou
illustrator

Dit programma is voor

mensen die het sterke verlangen hebben tot creëren voor plezier of poen en...

...toe zijn aan een frisse wind door het makende bestaan
...de juiste keuze willen maken over de richting die ze op willen met hun creatieve bestaan, baan of eigen bedrijf
...hun creativiteit verder willen ontwikkelen en voorgoed willen omarmen
...als maker willen groeien wat zelfvertrouwen en lef betreft 
...en dit allemaal sneller willen bereiken door 8 weken aangenaam uitgedaagd te worden

Krijg in 7 stappen antwoord op vragen als...

 • Hoe kom ik aan inspiratie als mijn hoofd leeg is?
 • Waar heb ik een schop(je) onder de kont nodig?
 • Wat zijn mijn talenten en ambities?
 • Is het tijd om een volgende stap te zetten?
 • Wat doe ik met de criticus die in mijn hoofd woont?
 • Alles is al een keer bedacht en gemaakt. Is dat erg? (Neen. En wij vertellen waarom.)
 • Waar krijg ik energie van?
 • Waar vind ik mensen die snappen waar ik tegenaan loop? (Hier!)
 • Hoe maak ik van maken voor mezelf (naast werken voor klanten) een gewoonte?
 • Een eigen stijl? Ik? (JA)

 • Ben ik de enige die twijfelt over wat ik maak? (Neen, vrijwel alle makers twijfelen regelmatig over wat ze maken)

 • Hoe maak ik een goede planning zodat ik eindelijk eens ga komen waar ik wil zijn?

Dit fijns krijg je allemaal:

Toegang tot 7 inspirerende en leerzame modules. Inclusief werkbladen om in te vullen.

Lifetime toegang tot online The Creatives Club communty met deelnemers, alumni en Sabine voor steun, vragen en feedback.

1 Gratis ticket voor de workshop MyCreativeDNA op 14/9 t.w.v. 347 euro waarin je duikt in jouw kwaliteiten, talenten en ambities.

3 Live groep coaching calls met Sabine voor hulp, feedback, ideeën spuien en om je vragen beantwoordt te krijgen.

Artist mail (eindelijk weer eens leuke post op je deurmat), met cadeau.

De slot-module MyCreativePlan om nóg meer uit het programma te halen (incl. handige planner).

DOE MEE! Je bent zo welkom. We starten 14 september 2019. 

In 1 deel van 795 euro
Ik ga ervoor!
In 2 delen van 398 euro
Ik ga ervoor!

Er is een gelimiteerd aantal plekken en vol = echt vol. Wil je dat we je werkgever factureren? Dat kan. Neem even contact met ons op.

Verwijder blokkades, zet stappen en kijk niet meer om: hoera voor de Creative in jou die je (verder) wakker schudde!

Heb je Sabine nog niet ontmoet?


  Sabine is ervan overtuigd dat ieder makend mens iets unieks te geven heeft. En gunt iedereen het zó ontzettend: dat bevredigende, creatieve bestaan. Voor wie dat verlangen tot creatieve expressie heeft, is ze met plezier inspirator/motivator. Het Artist Wake Up Call programma ontstond door te inventariseren en analyseren wat ze de afgelopen vijftien jaar zowel op haar eigen creatieve pad tegen kwam als op dat van de creatieven die ze begeleidde. Wat werkte en wat niet? Wat zijn de ingrediënten van een bevredigende en succesvolle creatieve carrière?

  Al meer dan vijftien jaar is Sabine solo-ondernemer. Ze is illustrator, schrijver en professioneel aanmoediger voor creatief Nederland. ‘Met doen, een beetje lef en regelmatig stil staan bij waar je naartoe wil, kom je ver,’ zegt ze. Er verschenen 23 boeken van haar, honderden artikelen en columns in magazines en een enorme bups illustraties voor magazines en andere fijne klanten.

  Naast zelf maken, geeft ze sinds 2004 creatieve workshops en cursussen. Onder haar eigen vlag en voor creatieve opleidingen in binnen- en buitenland. Ze hielp inmiddels 1000+ mensen met ongelofelijk veel plezier stappen zetten op hun eigen creatieve pad. Sabine doet tegenwoordig vooral één ding: mensen met een creatief beroep of creatieve onderneming, verder helpen groeien. Daarnaast maakt ze zelf, elke dag. Dat maken doet ze inmiddels alleen nog voor haar plezier en heel, heel af en toe (bij onweerstaanbaar leuke opdrachten) nog voor plezier en poen.

“Wat ik geweldig vind om te doen, is mensen bijstaan bij het krijgen van meer inzicht in hoe ze hun ideale creatieve bestaan kunnen vormgeven. Om ze te helpen hun eigen creatieve proces beter te begrijpen en beter te weten wat wel en niet werkt. En tot slot de keuzes rondom wat ze willen maken, helder te krijgen bij ze. Daarbij denk ik graag in mogelijkheden en niet in belemmeringen. Obstakels wegmasseren...ik houd ervan.” – Sabine 

Sabine in de pers:

‘De creatieveling en de criticus’

“Wisman leert haar cursisten dat ze twee zielen in zich verenigen: de creatieveling en de criticus. Als de laatste niet zwijgt, kan de eerste niet spreken.”
NRC Handelsblad

‘Het hoeft niet perfect’

“Wees niet bang. Durf iets op papier te zetten. Of het nu om schrijven of tekenen of wat dan ook gaat: het hoeft niet perfect te zijn. Speel. Experimenteer!  Maak eerst veel voor jezelf van wat je het allerliefst maakt voor klanten. Zo bouw je een portfolio op die je opdrachten levert waar je blij van wordt.”
Margriet

‘Wees tevreden met jouw creatieve stadium’

“Sabine Wisman ontwikkelde onder andere de Artist Wake Up Call voor alle makers, vormgevers, illustratoren en kunstenaars om zich vrijer te kunnen voelen in hun werk. Mensen vertellen zichzelf dat ze geen tijd hebben, te oud zijn of onvoldoende talent hebben. Wees tevreden met jouw creatieve stadium en accepteer het met een glimlach. Dit is waar je nu bent. En je kunt maar een kant op. Vooruit.”
Intermediair Magazine

‘Ze vergelijken zichzelf graag met anderen’

“Veel creatieve mensen zijn bang dat wat ze maken, niet goed genoeg is. Dat het groeiproces sneller moet. Ze vergelijken zichzelf daarbij graag met anderen. Anderen die soms al tientallen jaren doen wat zij nu willen doen, dus die vergelijking maakt ze niet gelukkig.”
OBA Krant

"Het programma bracht me in die acht weken niet alleen veel inzicht, maar ook meer zelfvertrouwen als maker. Sabine is de vrouw die je iedereen toewenst op haar of zijn creatieve pad"

Marjolein van Braam Morris
Creatieve ondernemer

"De programma kwam als geroepen. Het gaf me richting en ik ben blij met de inzichten, herkenbaarheid en het ‘thuisgevoel’ van een groep creatieve geesten. Het was de start van een nieuw leven als maker."

Neeltje v.d. Wouden
Creatieve ondernemer

""Hallelujah! Ik weet nu exact wat ik wil met mijn creativiteit. Ik zit weer in de creatieve flow en ook, en ik denk wel het belangrijkste, ben ik mezelf serieus gaan nemen als designer en creatieve ondernemer."

Nicolet Wiering
Designer

"Ik wilde een meer creatieve richting vinden in mijn bedrijf. Wat mij hielp was Sabine’s enorme openheid en eerlijkheid. Ik heb nu meer rust en een stappenplan voor de komende jaren."

Mariette Haarlem
Visueel Project Manager

"Ik was nieuwsgierig maar ook een beetje sceptisch. Zou ik écht wat nieuws leren? Nou, dat deed ik. Ik heb het als zo positief ervaren. Het bracht mij creatief in beweging en liet me anders kijken naar blokkades over m'n eigen (on)mogelijkheden. "

Suzanna Noort
Animator

"Voor het eerst in jaren voel ik dat ik weer echt op weg ben. Voor mezelf. "

Anne-Gé Bakker
Docent Beeldende Vorming

Is er iets nog niet duidelijk genoeg?

Of twijfel je of de Artist Wake Up Call echt iets voor je is, dan hoor ik heel graag van je.
Bel 06 12312982 of mail me.

Helemaal tot hier gekomen? Nou, jump in dan! Zó welkom. Maak je keuze...en bedank jezelf later.

Ben jij er klaar voor?

In 1 deel (795 euro)
Ik ga ervoor!
In 2 delen (397,50 euro)
Ik ga ervoor!

Er is een gelimiteerd aantal plekken en vol = echt vol. Wil je dat we je werkgever factureren? Dat kan. Neem even contact met ons op.

"Het programma heeft me meer gebracht dan ik had durven hopen. "

Machteld in 't Hout
Tekstschrijver / journalist

"Al was het bij de eerste week gebleven, dan nog was het de investering dubbel en dwars waard. Dat had ik niet verwacht. "

Tineke Troost
Striptekenaar

"De schop onder de kont die ik nodig had, heeft gewerkt. Ik ga er nog jaren plezier van hebben!"

Doret Eeken
Animator

"Ik heb nu een duidelijk idee waarmee ik aan de slag kan. Iets dat haalbaar is. Zo fijn!"

Renate Jacobi
Designer

"Ik heb meer rust in mijn hoofd en keuzes maken gaat me sinds de acht weken makkelijker af. Ik sta tegenwoordig vaker stil bij mezelf en wat ik wil. "

Linda Koopmans
Creatieve ondernemer

"Ik verbaas me over hoeveel dingen waar ik voor de Artist Wake Up Call tegenaan liep, door het programma opgelost zijn."

Irma van Osch
Illustrator

© The Creatives Club® | Sabine Wisman

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.